dinsdag 19 januari 2016

Weg met de aristocratie!

Het wordt steeds duidelijker, dat mensen het aristocratisch gedrag van de lokale en nationale overheid meer dan zat zijn. Veel belangrijke zaken worden buiten het volk om besloten. Belangrijke zaken, die voor de verkiezingen niet in partijprogramma's voorkwamen. Zoals de ongebreidelde groei van de EU, de grote financiële steun aan bepaalde EU landen en het vluchtelingenvraagstuk. Het feit dat een partij als de PVV op dit moment in de peilingen de grootste partij is, geeft te denken. Maar dat denken doen overige politici helaas niet. Erger, men wil pertinent niet regeren met de PVV, noch hun politiek bijstellen. Op die manier drijven ze de kiezers regelrecht in de armen van de PVV.
Het is al erg genoeg dat de EU de landen rond de Middellandse Zee erbij heeft gehaald. Die landen staan bol van de corruptie en kosten de belastingbetaler bergen met geld en veroorzaken veel ergernis. Alsof men in Brussel niets geleerd heeft, gaat men vervolgens met Oekraïne onderhandelen. Dat corrupte, fascistische land hoort niet in de EU. Het zou eigenlijk geboycot moeten worden.
De stroom migranten levert veel te veel problemen op, vanwege de alles behalve transparante en adequate afhandeling. Er is nauwelijks draagvlak.
Het is betreurenswaardig dat er toch veel volksvertegenwoordigers zijn, die het geen enkel probleem vinden om onwaarheden omtrent de migranten rond te strooien om zodoende hen in een zeer positief licht te zetten. Zoals verhalen over hoogopgeleide migranten en dat ze allemaal echte vluchtelingen zouden zijn, compleet met zielige, zelfverzonnen verhalen en gemanipuleerde foto's. En tot slot de haast apathische houding, als migranten zich misdragen, met daar tegenover de keiharde aanpak van iemand die tegen de IS heeft gevochten. Over deze, ook in mijn ogen, held wordt gesproken over het vermoorden van anderen (=IS strijders), terwijl Rutte nog heel hard heeft geroepen, dat we met die IS in oorlog zijn. Aan de andere kant worden teruggekeerde Jihadisten die met de IS veel onschuldigen vermoord hebben, met fluwelen handschoentjes ontvangen.
En dan zijn er nog legio andere zaken, zoals het onderzoek rond MH17, de Faro ramp, de aardbevingen in Groningen (waar de NAM opeens een soort aardbevingsdeskundige is), de schadevergoedingen m.b.t. het voormalig Indië enz. waarin de overheid blijk geeft van eigengereid wangedrag.
Misschien is het tijd voor een revolutie. Een revolutie om de echte democratie te herstellen.