zondag 1 januari 2017

Nieuwjaarsdag 2017

geen last van een kater
Nou mensen, ik wens iedereen een prachtig 2017 toe. Nee, ik heb geen speciale goede voornemens gemaakt voor dit jaar. Ik rook niet, ik drink nauwelijks alcohol, ik weeg niet te zwaar (vind ik) en ik heb geen smartphone. En aan plastische chirurgie begin ik helemaal niet. Haha! Ik vind het allemaal goed zo. Ik maak elke ochtend goede voornemens voor de komende dag en dus ook vanmorgen.
Afgelopen nacht heb ik slecht geslapen. Ach ja, dat krijg je als je een mens van de regelmaat bent. We gingen drie uur later naar bed, vandaar. Wat dat betreft is het net als de omschakeling van winter- naar zomertijd en weer terug. Maar zoals met zoveel zaken komt ook dit weer goed.
Fenna en Tom hebben het zwaar gehad. Je zou denken dat die beesten op een gegeven moment aan die knallen gaan wennen, maar dat is dus niet zo. Na twaalf uur was het helemaal raak. Voor beiden was het vanmorgen genieten geblazen; ze konden met een gerust hart naar buiten. Tom had huisarrest, zijn luikje was op slot gedaan. In de hal stond een kattenbak. Tom lag de hele dag en avond in de keuken onder een kastje bang te zijn. Fenna was erg onrustig en wilde alsmaar tussen mijn benen zitten. Ach, het is weer een wat anders dan sop.
Ik heb geen enkele oliebol gegeten. We hadden ze dit keer niet in huis. Sonja heeft appel- en ananasflapjes gebakken. En.......pisang goreng! Ik ga mezelf op gang brengen, want er komt vast bezoek. Fijne dag!