zaterdag 14 januari 2017

Uit de Jodenstreek

Het leek erop dat in Syrië op termijn de rust zou terugkeren. Maar helaas gooit men vanuit de Jodenstreek (=Israël) roet in het vredesproces, door beschietingen op Syrië. Het zou kunnen zijn, dat Israël de beschietingen op verzoek van Obama doet, omdat het grote Amerika zijn grip op de situatie in Syrië dreigt te verliezen. Israël heeft weer eens een aantal woningen van Palestijnen in puin geslagen. "Omdat ze zonder vergunningen gebouwd zijn", is het commentaar. Ik weet het niet zeker, maar zijn al die Israëlische woningen in bezette gebieden wel met toestemming van de wettige eigenaren gebouwd?
Israël raakt steeds meer steun kwijt van de westerse landen. Logisch, want die zien steeds meer in wat het zionisme inhoudt. Joden, oké. Maar Zionisme is wat anders. Israël is niet bij de pakken gaan neerzitten, maar smeedt snode plannen om het tij naar isolatie te keren. Niet door haar houding jegens de omringende landen te wijzigen. Joden zijn wat dat betreft helaas niet zo slim. Volgens bepaalde berichten is de Israëlische geheime dienst druk bezig o.a. de Britten via democratie ondermijnende activiteiten dusdanig te bewerken, dat ze meer pro-Israël zullen worden. Men wilde daartoe dus zelfs de Britse democratie aanvallen. Gelukkig zijn de Britten op de hoogte en wordt een officieel onderzoek gestart naar de rol van o.a. de Israëlische ambassade.
Zoals ik al eerder zei, men had Israël in 2013 met pensioen moeten sturen. De integratie in het Midden oosten is volledig mislukt en 'Het volk Gods' laat zich weer meer en meer door Beëlzebub leiden. Terugsturen die hap. Helaas is de pensioenleeftijd opgeschoven.