maandag 23 januari 2017

Rutte uit de de kast!

Nee, niet dat Rutte zijn seksuele geaardheid heeft vrijgegeven. Die vraag laat hij telkens onbeantwoord. Maar ach, geen antwoord is ook een antwoord. Rutte heeft wat mij betreft alle trekken van een homo. Dus waarom blijven verbergen? Ik zou bijna zeggen : "Wees toch een vent!" Maar dat heeft natuurlijk geen zin.
Als minister president vind ik hem alles behalve een man. Ik bedoel dan een kerel van stavast. Ik vind hem een watje. Ik vind het daarom jammer dat hij minister president geworden is. Daar moet je iemand met ballen voor hebben. Geen watje. Of is zijn aanstelling gebaseerd op de een neger omdat het moet slogan?
Kijk eens naar de Britse premier May; da's pas een leider. Wat een wijf! En dat is zeer positief bedoeld, dames.
Rutte vindt dat zijn VVD nooit een regeringspartner kan zijn van de PVV. Omdat de PVV in strijd met de Nederlandse vrijheden handelt. In strijd met de Nederlandse vrijheden?  Is het niet zo dat juist de VVD die Nederlandse vrijheden flink beknot heeft met zijn struisvogelpolitiek? Wegkijken van realistische problematiek. Niet willen ingrijpen als onze cultureel erfgoed aangevallen wordt, criminele buitenstaanders het hand boven het hoofd blijven houden, uitgeprocedeerde asielzoekers hun gang laten gaan zodat we te maken krijgen met een groeiende criminaliteit. Probleemgroepen niet bij name durven noemen en hen niet willen aanpakken. Je continu laten leiden door de EU en de NAVO, die zo onze vrijheden bepalen. Liever met corrupte Oekraïense wolven huilen in plaats van de MH17 nabestaanden verlossen van hun onzekerheden. Landgenoten ongevraagd opzadelen met migranten. Rutte heeft zo zijn eigen ideeën over vrijheden.
Hij haastte zich onlangs al die uitspraak wat te nuanceren of zelfs teniet te doen. De verkiezingen komen er immers aan. In een pagina grote advertentie, slikt Rutte opeens alles weer in. Wat een huichelaar. Dus zijn nee is nu een toch maar Ja geworden. Weer zo'n typische slappe onbetrouwbare Rutte houding. Of is Rutte soms heel traag van begrip? Nee, Rutte probeert dichter tegen de PVV aan te kruipen, door te doen alsof ie nu wel op dezelfde golflengte zit als Wilders. Uit angst dat zijn carrière op de tocht komt te staan. Een man een man, een woord een woord. Maar ja, Rutte is geen man. Rutte roept mij op iets te veranderen als het mij niet bevalt. Maar ik ben geen overheid. Dus blijft mijn stemgedrag over. Weg met de VVD.