dinsdag 17 januari 2017

In een verwarmde camper

Vanmorgen besloot ik alsnog wat kleine dingen in de camper af te ronden. Ik had niet veel zin om naar de loods te rijden, dus parkeerde ik de wagen achter het huisje. Daarna heb ik een verlengsnoer uitgerold en het kacheltje aangezet. Na de koffie en nog wat andere zaken, ben ik de inmiddels lekker opgewarmde camper ingestapt. Ja, dat simpele, goedkope kacheltje voldoet prima aan onze eisen.
Terwijl Fenna in de tuin stond te blauwbekken, dat krijg je als je altijd maar achter de baas aan gaat, was ik lekker warm aan het te klussen. Ik heb de verstevigde achterbanken afgemaakt.
Toen beide deksels eraf waren, heb ik gelijk maar de inhoud van de bakken wat opgeruimd. Ik had nog geen zin om de elektra te verdelen, zoals ik van plan ben. Het heeft geen haast en eet geen brood. En ik heb tijd zat. Ik bedoel, ik gebruik bijvoorbeeld geen rare afkortingen als ik iets schrijf. Zoals mss (misschien) of me (mijn) of 'u' in plaats van you. Soms vraag ik me af wat dat soort schrijvers met hun enorme hoeveelheid aan vrije tijd doen. Ik weet het eigenlijk wel : staren naar hun smartphone.
Zoals eerder gezegd, ben ik ook van plan een derde remlicht aan te brengen. De rand boven de beide achterportieren is vrij smal, dus ik ben nog op zoek naar een passend opbouw model. Als die zoektocht niet slaagt, kan ik altijd nog twee aparte lampen (links en rechts boven op de carrosserie) monteren. En natuurlijk moet die deels weggewerkte deuk nog aangepakt worden. En een coating op het dak. En nieuwe remschijven. En...tja, er is nog veel te doen.