donderdag 31 december 2015

Pedofilie andersom

Let op : Niet achter je kind aanhollen!
Vanavond, Oudejaarsavond, zit een aantal mensen weer alleen thuis. Het zijn ouderen, alleenstaande ouderen. Afgelopen jaar moesten ze wel flink aan de bak vanwege allerlei oppas- en andere perikelen van hun volwassen, getrouwde kinderen. Zoals in voorgaande jaren. In weer en wind. Maar vanavond zijn ze niet nodig. Net als op andere feestdagen. Die mogen ze alleen doorbrengen. Met eenzaamheid als gezelschap. Het zijn ouderen, die door hun kinderen het hele jaar misbruikt worden. Daar kan je helaas geen aangifte van doen. En als dat zou kunnen, dan gebeurde het toch niet. Want die ouderen zijn veel te goed voor hun egoïstische kinderen.
Laatst zat zo'n oma beide kerstdagen te wachten op een berichtje van haar zoon. Ze hoopte alsnog uitgenodigd te worden voor een gezellige avond met zijn gezin. Maar helaas. Tja, het is ook een flink eind rijden voor meneer. Zo'n 6 kilometer! En dan ook nog eens terug.
Een nachtje blijven slapen? Ben je gek! Ze heeft toch zeker een eigen huis! Daarom kan ze beter gewoon thuisblijven. Voor feesten met de kids hebben we oma helemaal niet nodig. Wel als oppas en als er financiële problemen zijn. Maar dat komt straks allemaal weer, als ze weer aan het werk gaan. Dan mag oma ook weer aan de bak.