donderdag 31 december 2015

Het was een goed 2015

Nog even en dan is het 2016. Ik ben tevreden dat ik zover heb mogen komen. Het afgelopen jaar kende een aantal dieptepunten, maar per saldo was het een leuk en goed jaar. Met als hoogtepunt de vakantie in Duitsland, waar wij snode plannen hebben gesmeed om het leven nog leuker te maken dan het al is. Tussendoor allerlei andere hoogtepunten, waar met name de kleinkinderen een rol in speelden.
Een ander iets is de onderlingen contacten tussen de seniore buurtbewoners hier. We zijn erin geslaagd die aanzienlijk te verbeteren. Door tussenkomst van de gemeente Dronten waren wij in staat op geregeld iets leuks te organiseren. Ik mag ook tevreden terugkijken op al de klusjes, die wij voor hen hebben mogen doen. Het is voor hen erg lastig hulp te vragen voor zaken die ze voorheen zelf deden. En dat begrijp ik best wel. Ik heb er zelf soms ook moeite mee, want mij lukt ook niet alles meer.
Volgend jaar moet een bijzonder mooi jaar gaan worden. We kijken er met plezier naar uit. Maar eerst nog de jaarwisseling. Fenna zit trillend tussen mijn benen, vanwege het vuurwerk. Ze moet het nog even volhouden. Fijne jaarwisseling en wees voorzichtig!