donderdag 3 december 2015

De kat, het spek en ons paradijs

De VN heeft iemand uit Saudi-Arabië benoemd als voorzitter van de afdeling Mensenrechten. Dat is zoiets als een pedofiel hoofd maken van een kinderdagverblijf. Het kan straks zo zijn, dat men wereldwijd vrouwen mag slaan en verkrachten en dat misdaden tegen christenen en de menselijkheid toegestaan gaan worden. Het land steunt ook veel terreurbewegingen. En uiteraard zal dit alles niets uit te staan hebben met de islam, maar alles met het land Saudi-Arabië, waar dat soort zaken gemeengoed is.
Men gaat voort met het praten met Turkije (= ook IS) over de toetreding van dat land tot de EU. Erdogan chanteert de EU met de immigrantenstroom (=IS). Of laat de EU zich chanteren door Erdogan? Nog even en Turkije heeft het binnen de EU voor het zeggen, anders gooit het land zijn grenzen weer open en wordt Europa overspoeld met ongewenste migranten.  Erdogan en zijn familie runnen een grote oliemaatschappij. In Syrië. Samen met.... IS.
Zonder het mandaat van de VN af te wachten, heeft Duitsland besloten op oorlogspad te gaan in Syrië. Het Amerikaanse agressievirus heeft inmiddels ook Merkels grijze massa aangetast.
In Utrecht is een drietal migranten gemigreerd naar een ander AZC. Het drietal viel Syrische vrouwen lastig. Verandering van spijs? Ook in andere opvangcentra misdragen migranten zich. Als een Nederlander zich misdraagt, krijgt ie straf. Migranten in AZC's krijgen per definitie geen straf. Geen straf, gratis inkomen, eten en drinken en onderdak : Nederland is en blijft paradijs. Ik zeg : Gewoon weer terugsturen die vervelende mannen.
Een jaar of wat geleden riepen politici dat de integratie volledig mislukt is. Waarschijnlijk, omdat er volgens hen veel te weinig immigranten waren. Anders zouden ze niet met open armen de golf migranten opwachten.
Ik hoor steeds meer geluiden uit Den Haag, die doen vermoeden dat Wilders een aantal slome papegaaien op zijn kamer heeft gehad. Naar die VVD en CDA papegaaien wordt wel geluisterd.
Volgens geleerden smelt de Noordelijke ijskap. Er wordt al jaren gewaarschuwd voor het stijgen van de zeespiegel als gevolg van klimaatveranderingen. Dat de ijskap aan de Zuidpool fors groeit wordt gemakshalve maar niet verteld.