zaterdag 6 april 2024

Kleinigheden

Het grote werk in en om het huisje is achter de rug. Het is nu een leuke tijd om tijdens het verblijf allerlei kleine make-up klusjes te doen. Zoals in het schuurtje. De schakelaar van het licht zit niet direct naast de deur, maar halverwege de ruimte. Die heb ik naast de deur geplaatst. Daarvoor moest de bedrading ook opnieuw aangelegd worden. Ik had bij de kringloop een plafonnière gekocht. Voor € 4,- een rib uit mijn lijf.
😊
In het schuurtje bungelde namelijk zo’n verhuislamp; een fitting met een lamp. Op de plafonnière stond gemeld, dat de lamp getest en goed is. Maar toen ik de lamp wilde laten branden deed ie het niet! Er zit een steeklampje in. Dat hebben we niet in voorraad. Dus mijn werk is nog niet af.
Daarna heb ik de provisorisch dicht gemaakte opening in het plafond gedicht (grijs deel rechts). Het oogt nu  veel beter. Ik ga het hele plafond nog wel een likje witte verf geven.
Het was heerlijk klussen bij een aangename temperatuur. Lekker in korte broek en T-shirt. En begeleid door veel fluitende vogels. Volgens Sonja, want de meeste hoor ik namelijk niet. 😄