vrijdag 19 april 2024

Lekker druk

Gisteren kreeg ik een vraag voorgelegd. Of ik een tafeltje zou willen maken. Het is bedoeld om daar wat plantenbakken op te zetten. Dat lijkt me leuk, maar nog leuker is het als de overigens handige vragensteller dat zelf zou willen doen. Met hulp van mijn kant.
Vanmorgen was ik om stipt 07.40 uur al weer terug van mijn ochtendronde. Ik had weer de grijper en de afvalzak mee. Om onderweg wat afleiding te hebben. 😅 Bij een van de ondergrondse afvalcontainers lag een groot stuk wit piepschuim. Ook dat soort afval mag men hier gratis in de Milieustraat achterlaten. En dan toch... Ik heb het laten liggen. Het was een wat groot stuk. Als ik het zou willen weggooien, dan zou ik het moeten breken. Daar komen dan weer veel kleine korrels van.
Vandaag ga ik weer naar de schuur en naar de Koffietafel. De laatste heb ik al een paar keer overgeslagen vanwege de drukte.
Ik ben nog niet helemaal uit de berekening van het afdak / de overkapping. De constructie van het dak hangt af van de afmetingen van de golfplaten. Er zijn platen die 99 cm  en 68 cm breed zijn. Die moeten dan wel op een balk uitkomen. Er is ook golfplaat op een rol. Die is dus een geheel en luister qua constructie niet zo nauw. De opdrachtgeefster beslist, want zij betaalt.