dinsdag 23 april 2024

Oorzaak en gevolg

De Zionisten doen flink hun best om het antisemitisme weer te doen groeien. Zorgelijk is het feit, dat veel politici in westerse landen hen steunen. Hypocriet als ze zijn, maken dezelfde politici zich zorgen over de toenemende Jodenhaat. Zij zijn daar samen met de Zionazi's primair zelf verantwoordelijk voor.
Stel Syrië bombardeert de ambassade van de VS in Irak. Hoe zou de VS dan gereageerd hebben? Juist : oorlog! Want Amerikanen zijn nu eenmaal gek op oorlog voeren. Alleen al het feit dat VS presidenten die geen bloed aan hun handen hebben erg impopulair zijn, zegt meer dan genoeg.
Als het aan Timmermans ligt, zal Geert Wilders nooit minister-president worden. Zo betoogde hij voor zijn partij. Het doet me denken aan de tijd van Pim Fortuyn. Hoopt Timmermans dat er iemand á la Volkert vd. G. opstaat? Het is weer een typisch linkse verliezer, die zoiets roept. Afgezien van de democratie die Timmermans geweld aandoet; het volk heeft gekozen.
Vanwege de hoge verliezen aan militairen heeft Zelensky bevolen dat alle mannen in de leeftijd van 16 tot en met 60 jaar een bewijs bij zich moeten dragen, dat ze opgeroepen kunnen worden voor het leger. Gebleken is dat mannen die zo'n bewijs niet kunnen tonen, op onverklaarbare wijze verdwijnen. Velen worden op klaarlichte dag ontvoerd.
Volgens de directeur van Flying Doctors, heeft de gezondheid van zwarte Afrikanen geen prioriteit. Volgens mij heeft de gezondheid in geen enkel land prioriteit. Logisch, want de wereld draait om geld en macht. En dus niet om gezondheid en welzijn