dinsdag 23 april 2024

Inconsistent

Zoals bekend (bij mensen die verder kijken dan de neus), vindt er een verschuiving van de klimaatzones plaats. Iets wat ik al op de lagere school leerde. Het heeft te maken met de stand van de aarde, werd mij toen uitgelegd. Recent lees ik in westerse berichten, dat de woestijnen steeds groener worden en dat de gebieden ten noorden ervan droger, andere juist nog natter. Zoals ik al vaker schreef, vertellen deskundigen in diverse series over onze aarde heel andere verhalen dan die van de overheden en hun deskundige vrienden.
Oekraïne wil nog meer geld en wapens. Er dreigt een Russische aanval, aldus Zelensky. Volgens het andere, meer objectieve nieuws is die aanval al langere tijd gaande. En met succes. De ene Oekraïense stad na de ander valt in Russische handen. De Russen worden zelfs met gejuich ontvangen. Zelensky is zijn leven niet meer zeker. Hij heeft zijn eigen bevolking en grondgebied opgeofferd ten faveure van zichzelf en het Westen. Amerika heeft in Oekraïne om militaire redenen biolabs gerund. Wordt Oekraïne het 2e Vietnam voor de Yanks?
Er is een aantal Franse slachtoffers teruggestuurd naar Frankrijk. Onder hen doden en zwaar gewonden.
Het Westen zwijgt erover, maar het is een publiek geheim dat ook militairen uit Westerse landen in Oekraïne aanwezig zijn. Niet alleen vechtjassen, maar ook adviseurs. Het zal mij niet verbazen wanneer de Oekraïense drones vanuit Nevada aangestuurd worden.
Alle Iraanse aanvallen zijn afgeslagen, volgens Israël. Er zijn wel een vliegveld beschadigd en slachtoffers gevallen. Volgens de VS heeft het Westen geholpen met de bescherming. Vreemd, want de VS beweerde eerst niet van de plannen van de Iraanse aanval te hebben geweten. Zijn er dan al zoveel westerse militairen en wapentuig in Israël aanwezig? Om te helpen met de genocide en een aanval op Iran?
Poolse boeren blokkeren de grens met Oekraïne. Ze zijn de valse concurrentie meer dan zat.
Hongarije en Polen verzetten zich tegen het asielbeleid van de EU.
Men probeert Ursula von der Leyen voor het ICJ te dagen, wegens haar hulp aan de genocide die Israël gepleegd mag worden. Doe de neonazi Netanyahu en allen die hem steunen ook maar gelijk.
Genocide Joe Biden begint steeds meer terug te krabbelen. Vanwege de komende verkiezingen?  Hij heeft zelfs een boycot uitgevaardigd tegen een Joods bataljon. Dat heeft op de West Bank systematisch Palestijnse burgers mishandeld, bestolen en/of vermoord.
Israël heeft bewezen, dat het bombarderen van een ambassade toegestaan is. De EU heeft namelijk niet de Joden, maar Iran gestraft met een boycot. Vanwege een Iraanse tegenmaatregel : een vergeldingsaanval.