zaterdag 13 april 2024

Daar gaan ze weer

De Amerikanen, Britten en Israëli's hebben de afgelopen periode flink hun best gedaan, om Iran uit te dagen. En natuurlijk ons een negatief beeld van dat land voor te houden. Om ons te doen denken dat zo'n aanval gewettigd zou zijn. Maar wie de geschiedenis kent, weet dat Amerika telkens weer met rotsmoezen een oorlog begint of een inval doet. Het is net zoals de inval in Irak, die ook zo voorbereid werd. De smoes van vernietigingswapens heeft tot miljoenen doden geleid en het ontstaat van IS. De daders, Bush, Blair enz. zijn daarvoor nooit voor het ICJ gedaagd. Barak Obama, de president die de meeste bommen heeft laten afwerpen, kreeg zelfs een Nobelprijs.
De Joden staan al heel lang te popelen om Iran aan te vallen. Ze willen in het midden oosten de machtigste staat worden. Met hulp van Amerika en de Britten. Want pas dan zal het Westen zeggenschap krijgen over de olie- en gasbronnen. Om die reden is het Westen ook militair aanwezig in Syrië. Daar wordt 1/3 deel van het land bezet gehouden door Amerika en z'n maten. Heel 'toevallig' is dat het deel met veel grondstoffen. Oekraïne is daar ook een voorbeeld van. Het gaat nooit om mensen. Di zijn er enkel het slachtoffer van. Dat is ook de reden waarom de genocide in Gaza plaatsvindt.
Het wachten is op een nieuwe oorlog in Europa. Het door de NAVO / Amerika onteigende land van Servië, Kosovo, is nog steeds een hekel punt. Ik vraag me af wanneer de eerste aanslag op een SG van de Navo gaat plaatsvinden.