dinsdag 9 april 2024

Cidi en Jodenhaat

De Joodse organisatie Cidi maakt zich ernstig zorgen om de enorme toename van Jodenhaat. Men heeft het weliswaar over allerlei situaties en groeperingen, maar de bron wordt niet vermeld. Men wil het liefst aan symptoombestrijding doen : Andere meningen censureren en straffen en Israël als slachtoffer presenteren.
De bron van de hedendaagse Jodenhaat (niet te vergelijken met die uit de jaren 30 en 40!) ligt in Israël zelf. Daar worden sinds de bezetting in 1948 dagelijks wreedheden begaan tegen de autochtone bevolking. Samen met de overheid zwijgt het Cidi daarover en is het dus blijkbaar eens met die handelwijze.
Dat Israël een genocide pleegt vindt het Cidi blijkbaar dus ook geen enkel probleem. Zolang zij zelf maar niet het slachtoffer zijn zoals toen. Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe het een ander niet.
Komt bij, dat de Nederlandse regering ook de genocide steunt en zelfs wapentuig stuurt. Terwijl het overgrote deel van de bevolking daartegen is. Nieuws over de genocide in Gaza wordt angstvallig weggehouden. Ja, dan ga je uit onmacht de daders haten. Waar zijn al die Joden die tegen de genocide zijn?? Het was toch "Nooit meer!" Het Cidi moet de hand in eigen boezem steken en niet ons land als klaagmuur gebruiken. Verbeter de wereld, maar begin bij je zelf, Cidi. IDF leden actief als de Gestapo :