maandag 29 april 2024

Bruin en zwart

Mijn workmate was vanwege het vochtig schuurtje wat gaan schimmelen! Al moet ik bekennen, dat ik hem al een tijdje niet gebruikt heb. Vanwege bezigheden elders.
Ik heb hem afgelopen weekend laten drogen onder de overkapping. Daarna heb ik hem geschuurd en opnieuw gelakt. Met bruine lak, omdat ik dat blik zag staan. Zo'n mooi gelakte werkblad geeft mij meer plezier met mijn geklus. Omdat ik dan toch bezig was met die verf, heb ik maar gelijk de ombouw voor de verdeelunit gedaan. Deze week zal ik nog meer gaan schilderen. Ik ga de balken voor de te bouwen overkapping zwart maken. De staanders doe ik dan gelijk met de onderkant in de teer en draai er een bandage eromheen. Als ik dat gedaan heb, kunnen ze wat mij betreft gemonteerd worden. Dan ga ik mijn lijstje met schroeven, balkdragers enz. afwerken. Voor het mooie worden de metalen balkdragers later ook zwart gelakt.
Nog even en ik treed op in het programma : Help, mijn man is klusser!! Niet vanwege het achterstallig werk en/of de puinhoop, maar omdat ik veel bezig ben. 😁