donderdag 18 april 2024

Nieuws

Men wil nog meer geld en wapentuig in de bodemloze put die Oekraïne heet gooien. Dat corrupte land staat op omvallen en er lopen onderzoeken naar verdwenen miljarden en wapentuig.
Wat ook verdwijnt is koraal. De klimaatgekkies wijzen uiteraard naar het klimaat. Andere deskundigen wijzen naar de natuur. Volgens hen verdwijnt het koraal niet, maar verhuist het. Net zoals veel ander leven, zoals vogels. Men hanteert de term uitsterven, terwijl er van verkassen (meebewegen met het klimaat)  sprake is.
Voor de NOS-neuzen : Misschien is het volgen van andere series over de natuur interessant? Daar worden vaak andere, geloofwaardiger conclusies getrokken.
Kroonprinses was ondergedoken in Spanje. Daar volgde ze opleiding aan de UvA. Ik volg het nieuws, maar ik heb niet kunnen ontdekken waarom zij bedreigd wordt. Heeft ze iets verkeerds gezegd of gedaan? Ik zou dat eerder verwachten bij de gezinshoofden van de Oranjes. Vanwege hun elitair gedrag in moeilijke tijden; ze hebben openlijk schijt aan het volk.
"Door verminderde immuniteit vanwege de coronamaatregelen, is het aantal gevallen van kinkhoest gestegen", aldus het nieuws. De tekst moet zijn : de coronavaccins hebben de immuniteit van gevaccineerden verzwakt. Immers, het natuurlijke weerstandsvermogen is door de vaccins uitgeschakeld (geweest?).
Steeds vaker blijkt dat de zogenaamde wappies toch gelijk hebben. Krijgen doen ze het niet. Tot op heden heeft niemand van de schapen een excuus aangeboden of op z'n minst gezegd : "Jullie hebben toch gelijk!".
Israël en z'n genocide vriendjes kunnen wel doen alsof de Iraanse aanval afgeslagen is, maar oprechte Joden vertellen andere verhalen. Over inslagen, schade en slachtoffers. Daarom wil Israël het conflict laten escaleren met hulp van Amerika en Engeland.