maandag 15 april 2024

NPO op de schop

De politiek wil dat de NPO op de schop gaat. Het werd tijd. De politiek heeft eindelijk ingezien, dat de nationale omroep een politiek verlengstuk geworden is. Een soort propagandamachine, die te vaak meningen verspreidt als zijnde nieuws. Daar wil men van af. Het nieuws behoort objectief en op feiten gebaseerd te zijn.
Het is fijn, dat uiteindelijk de werkwijze van de NPO wordt bevestigd : de NPO is alles behalve objectief. Nu nog de daden.
Volgens het nieuws wist de VS niets af van de plannen van Iran om Israël aan te vallen. 😂De VS had wel alvast tegenmaatregelen genomen voor Israël. Amerika blijft maar nepnieuws verspreiden. Zelfs de Amerikaanse  maansteen voor Drees bleek nep. Van Iran weet men precies waar elke raket is. Men weet zelfs waar belangrijke mensen zich bevinden. Dankzij de spionagesatellieten. Van Ruslands voorbereidingen op de inval in Oekraïne wist de VS ook zeer gedetailleerd informatie te verschaffen. Maar over de MH17 en waar de BUK raket uit Rusland vandaan kwam, wist de VS plots niets. Tenminste, eerst wel maar toen, vanwege de politieke koers ten aanzien van Oekraïne, toch maar niet. Die spionagesatelliet had heel toevallig een dagje vrij.