woensdag 17 april 2024

Allemaal flauwekul

De overheid gaat steeds vaker allerlei smoezen bedenken en/of zaken aangrijpen om daarmee hun politiek te onderbouwen. Om die reden heb ik me niet gek laten maken vanwege de corona en hecht ik weinig waarde aan het stikstof gedoe en andere šŸ’©verzinsels. De overheid ziet telkens kansen om te proberen misbruik van mij te maken. Men probeert vliegschaamte op te roepen, terwijl ze zelf wel te pas en vooral te onpas rondvliegen. Ik mag geen vlees eten vanwege de negatieve invloed van vee op het milieu. Alsof de boeren-co2 direct neerploft bij een boerderij. šŸ˜…Dus moet ik groenvoer eten, dat nota bene uit andere werelddelen moet komen. Per vliegtuig! Afgezien daarvan moet ik dan ook aanvullende vitamines en mineralen eten, die vol chemische rotzooi zitten. Net als in medicijnen.
Boeren mag men niet meer in ons landje, maar in andere landen wel. Daar kent men blijkbaar geen boeren-co2. Trouwens, er is geen enkel document van de EU waarin staat, dat Nederland de Co2 moet verlagen. Het woord stikstof is nergens genoemd. Het is een verzinsel om andere zaken door te drukken. Terwijl de overheden zelf enorm veel bomen kappen en mens en natuur geweld aandoet.
Hier zwijgt men nog steeds over de ellende die de experimentele coronavaccins hebben veroorzaakt. Dankzij het www kunnen we bij de buren en andere landen meelezen en -luisteren naar hun bevindingen van de onderzoeken. Daar komt ook de hoge oversterfte na vaccinatie aanbod. Ik hoorde ook, dat er een nieuwe golf sterfgevallen verwacht wordt. Laten we hopen dat die wetenschappers het mis hebben.
De regeringsslager heeft weer z'n eigen vlees gekeurd. De Rekenkamer vindt dat Hugo de Jonge het goed gedaan heeft. Over de verdwenen 5 miljard werd geen woord gerept. Wat mij betreft allemaal flauwe kul dat gedoe in en uit Den Haag.