dinsdag 16 april 2024

Consequente narcist

Wat een regen zeg! Wie straks tijdens de droge zomerperiode gaat zeuren over zuinig zijn met water, is een oetepetoet. Je moet altijd zuinig zijn met drinkwater.
Mark Rutte blijft maar liegen. Wat dat betreft begrijp ik best, dat de Amerikanen met hem weglopen. Want die liegen er ook flink op los. Ooit loog hij heel overtuigend dat ie na de politiek het onderwijs in zou gaan. Dat heeft Mark Pinokkio diverse keren enthousiast geroepen. Maar ook dat was een leugen. Meneer wil SG van de NAVO worden. Vandaar dat Rutte zo'n  oorlogszuchtig gedrag vertoont en zelfs een genocide steunt. Ik weet niet wat erger zou zijn : een genocide steunen of dagelijks tegen leerlingen liegen en hen vergiftigen met zijn trekjes.
Als Rutte vertrekt (ik hoop zo snel mogelijk, want het heerschap blijft solistisch belangrijke besluiten nemen) ligt ons landje in puin. "Après moi le déluge!" zal hij met zijn bekende grimas denken en misschien zelfs roepen. Want zo arrogant is de narcist Mark Rutte wel. Hij heeft ook veel gezinnen verwoest door zijn politiek. De armoede groeit nog steeds. De lijst met Ruttes rampen is verre van volledig. Helaas.