zaterdag 6 april 2024

Een rondje Kringloopwinkels

Vanmorgen hebben we een paar kringloopwinkels bezocht. Ik wilde een lamp kopen voor het schuurtje. Zoals vaker kwamen we met meer artikelen thuis dan de bedoeling was. Vaak heb ik een lijstje met ‘wensjes’. Dingen die ik wel zou willen hebben, maar niet tegen het volle pond. Zo zag ik in een van de winkels zo’n Brabantia autokluisje liggen. Met twee sleutels en dat voor maar €4,50! Ik ga hem in de caravan monteren.
Ik vond in een andere winkel een plafonnière. Voor hetzelfde bedrag. Op het etiket stond : Getest en goed bevonden. Dus ook maar
meegenomen. Op de afdeling Muziek, zag ik tot mijn groot verdriet dat men 3 oude lp’s uit de jaren 60 van The Rolling Stones aan de wand geschroefd had! Een ware misdaad!
Als laatste zag ik een wolf op canvas. Toen ik de afbeelding zag, moest ik denken aan alle honden die wij sinds 1976 gehad hebben. Ik heb de foto gekocht voor €1,50. Dat wildebeest zie ik als een symbool voor al onze honden. Hij krijgt een plekje, al weet ik nog niet waar. Thuis of in de caravan.