dinsdag 2 april 2024

Kritiek mag niet (meer)

Het wordt alsmaar erger in het Westen. Men mag tegenwoordig niet eens meer kritisch zijn. Bek houden en doen of laten wat er vanuit Den Haag gezegd wordt, is de opmaat. Tijdens (nazi's) en na de oorlog (communisme) vond men zo'n sfeer beangstigend en slecht. Maar net zoals de Joden hun lessen geleerd hebben, hebben ook de quasi democraten dat gedaan : ze hanteren het ongewenste van toen nu zelf.
Het zal mij niets verbazen, indien mijn egoblog ook gecontroleerd wordt. Kritiek op Israël, de Joden, wordt gezien als Jodenhaat. Interessant. Als een zwarte, sorry ik bedoel getinte een verkeersovertreding maakt ziet hij zijn staandehouding al snel als profilering en/of discriminatie. Van die interpretatie wil men graag af. Maar wat een Jood of Israël doet schijnt heilig te zijn. Ik vind dat onzin en hypocriet.
Tijdens de coronaperiode werd kritiek snoeihard in de kiem gesmoord. Toen kregen de weigeraars van de experuimentele vaccins de behandeling van de Joden voor het uitbreken van de oorlog. "Nooit meer!", was ooit de kreet. Maar zeg nooit 'nooit' is er ook een.