zondag 5 maart 2017

Pietje Precies

met deuk gekocht
Zaterdag heb ik het nieuwe opbergvak geplaatst. Toen ik aan het schroeven was, zag ik pas, dat ik één kant helemaal vergeten was zwart te spuiten! Haha! Ik had het bakje opgehangen en toen gespoten. Dat ik niet bij de bovenkant kon komen, was ik glad vergeten.
in de herkansing
Daarna ben ik weer verder gegaan met de roemruchte deuk boven de schuifdeur. Die flinke, lelijke deuk heb ik vorig jaar zo goed en kwaad als het ging weggewerkt. Na het plamuren en schuren zag de plek er mooi glad uit. Maar nadat ik de plek gelakt had, waren allerlei oneffenheden te zien. Grrr! Ik heb de boel toen maar zo gelaten, omdat het er stukken beter uitzag dan voorheen.
Tot vorige week. Ik keek per ongeluk naar boven (het was niet eens zondag) en zag toen weer die kleine oneffenheden. Ik ben de plek toch maar weer gaan schuren en plamuren en weer schuren. Met de föhn erop gericht heb ik de plamuur laten drogen. Hij staat nu in de grondlak. Misschien ga ik hem komende week weer opnieuw spuiten en aflakken met blanke lak. Maar dat zal ik dan wel in de loods moeten doen. Moet ik trouwens niet de föhn vergeten. Daarna is het wat mij betreft genoeg geweest. Op naar de volgende klus; het dak.