donderdag 9 maart 2017

Es ist Scheisse

Volgens bepaalde deskundigen is in ons buurland Duitsland de boel voor wat betreft immigranten uit de hand aan het lopen. Het aantal straatbendes groeit met de dag en daarmee de onveiligheid. Dat zijn niet zomaar beweringen. Ze worden extra onderstreept door de verkoopcijfers van verdedigingswapens zoals pepperspray, de stijging van het aantal aanvragen voor een vuurwapenvergunning en het aantal mensen dat zich opgeeft voor een vechtsport. De afkeer onder de Duitsers groeit ook. Sommigen nemen het recht in eigen hand. Het aantal aanvallen op migranten geeft dat aan. Dat stijgt. Het fenomeen is al een aantal jaar gaande.
De druppel was de Oudejaarsnacht van 2015. Dat was dus niet alleen in Keulen al beweerde de Duitse overheid eerst van wel. Tot dan werd de doofpot gehanteerd. Men is bang dat het land in korte tijd zal veranderen in een soort politiestaat, compleet met militairen in het dagelijks straatbeeld.
Merkel wordt verweten met haar vluchtelingenbeleid de criminaliteit en terreur het land binnengehaald te hebben. Merkel zelf ontkent en bagatelliseert de situaties. De recente invallen in moskeeën en arrestaties van terreurverdachten vertellen haar ongelijk. Ons wacht hetzelfde. Als waar ook in de EU de deuren worden opengezet, staan die van ons helaas ook open.