zaterdag 18 maart 2017

Bruine muizen

Meneer Erdogan roept uitwonende Turken op zich razendsnel te vermenigvuldigen. Conform een Bijbelse uitspraak : "Gaat heen en vermenigvuldig u!" Ook conform een uitspraak van Hitler over het Arische ras. Maar de laatste was net als die van Erdogan vijandig bedoeld. En komt nogal onkies over. Er is afgelopen periode nogal wat lelijks uit Turkije komen overwaaien. We zijn fascisten en hebben in Srebrenica een genocide op onze naam gezet. Dat laatste was weer zo'n voorbeeld van een militaire inzet, die niets te maken had met onze veiligheid en het feit dat we onze oren te veel naar anderen laten hangen. Met alle trieste gevolgen van dien.
Zelfs Wesley en Yolanthe werden door Turken bedreigd. Weer een voorbeeld van : Hoezo, sport en politiek gescheiden? Ryan Babel liet zien dat het Turkse Besiktas en zijn fans toch maar afhankelijk zijn van zijn assists en doelpunten. Maar ja, Ryan Babel ziet er niet Nederlands uit.
Ik ben benieuwd of we na de Turkse Grijze Wolven nu te maken krijgen met een Turkse muizenplaag. Als dat het geval zal zijn, dan zijn er behalve beschuit met blauwe en roze nog altijd speciale korrels te koop ter viering van de bestrijding van de Turkse bruine muis.