dinsdag 21 maart 2017

Krediet van Wehkamp

Kreeg vandaag plots post van Wehkamp. Je weet wel, die postorderzaak waar veel koopzieke mensen financieel zelfmoord plegen. De tenaamstelling klopte niet. Ik ben wat mijn initialen betreft bij dat bedrijf bekend als WW van O. Waarschijnlijk nog oud zeer uit de periode dat ik in de WW zat door een foutje bij het UWV, dat overigens ook in Zwolle gehuisvest is.
De brief nodigt mij uit bij Wehkamp te kopen. Op krediet. Dus geen geld is geen bezwaar. Er staat ook een voorbeeld in om mij nog even lekker te maken. En als klap op de vuurpijl hoef ik gedurende 5 maanden niet te betalen. Ik mis nog iets in dat aanbod. Wehkamp zegt niets over een mogelijke hoofdrol in een aflevering van het tv programma  'Een dubbeltje op zijn kant', waarin mensen met enorme schulden leven als god in Frankrijk. Een heuse ontmoeting (geen meet and greet) met John Williams en zijn financieel adviseur Annemarie van Gaal ligt dan ook in het verschiet. Doen dus!
Nou nee. Ik heb altijd een hekel gehad aan geld lenen. Als ik geen geld heb, koop ik niets. Helemaal geen hebbedingetjes. Gelukkig ben ik niet koopziek.