maandag 21 maart 2016

Pasen komt eraan!

Ondanks het feit dat ik al een tijd met pensioen ben, bestaat voor mij nog steeds het weekend. En de Feestdagen. Gewoon, omdat het weer eens wat anders is dan de doordeweekse dagen. Officieel is de lente vandaag begonnen. Ik houd het maar nog steeds op de ouderwetse data, dus in dit geval 21 maart en niet 1 maart.
Nog even en dan gaat men de tijd weer veranderen. Dat gebeurt in het Paasweekend. Dan missen we weer opeens een uur. Foetsie! Sonja heeft al wat Paasversiering aangebracht en gemaakt.
Met Pasen houden we weer een bijeenkomst voor de pleinbewoners. Een van hen gaat koken. Ook voor dit jaar hebben we van de gemeente een budget gekregen. We willen net als voorgaande jaren periodiek iets leuks doen, om de sociale samenhang tussen ouderen verder te verbeteren en te bestendigen zoals dat zo mooi heet. De gemeente was zo vriendelijk, gezien het doel van onze activiteiten, coulant te zijn. Met uiteraard onze dank! Van elke bijeenkomst verwacht ze een verslagje en wat foto's. Net als voorgaande jaren. Het leuke is, is dat iedereen ernaar uitkijkt. Gewoon even gezellig onder elkaar.