woensdag 9 maart 2016

Een beetje rondkijken


Vandaag zijn we naar wat campertjes gaan kijken. Ja, kijken dus niet kopen. We hebben een paar zaken bezocht en een goede indruk kunnen krijgen omtrent het interieur, technische aspecten en natuurlijk de prijzen. Bij de eerste zaak werden onze wensen op zeer commerciële wijze van tafel geveegd. We zijn geïnteresseerd in een bus-model, maar dat was volgens de verkoper een onding. Dat onding zou helemaal een onverkoopbaar onding worden indien er geen douche-/toiletruimte in zou zitten. Iets waar wij geen behoefte aan hebben. We hebben liever wat meer ruimte. We zijn niet van plan wild te gaan kamperen.
Dus dat schoot niet zo op. Neemt niet weg dat we toch een paar campers van binnen hebben mogen zien. Op zich was dat positief, want nu weten we helemaal zeker dat het een bus-model moet zijn. Dus geen overbodig volgepropte bak voor ons.
Bij de andere zaak stonden drie campers die eventueel aan onze wensen zouden voldoen. Een van de drie was een bus-model. We werden daarop gewezen, toen we de verkoper vertelden over onze manier van kamperen : basic.
Het fraaie witte bus-model voldeed inderdaad aan bijna al onze wensen en eisen. Nou, wat wil je nog meer? Geld dus. Meer geld, want hij viel qua prijs buiten ons budget. Maar toch....een mooi en compleet ding met relatief weinig kilometers (125.000).