woensdag 9 maart 2016

Nederland onthoofd?

Toen we de eerste keer in het nieuws hoorden over een lijk zonder hoofd in een uitgebrande auto, zei ik spontaan : "Dat klinkt Noord Afrikaans! Tja, de criminaliteit heeft met de komst van andere culturen ook een verandering ondergaan. Hij is veel grover en wreder geworden. Barbaars. Oost Europeanen en Afrikanen hebben nu eenmaal een heel andere cultuur. Een cultuur die sterk neigt naar overleven.
De huidige Mocro maffia wordt gevormd door de jeugdige lastposten van zo'n 10 tot 15 jaar geleden. Die jeugd is toen niet goed aangepakt, met alle negatieve gevolgen van dien. Ze bevolken een relatief zeer groot deel (60-70%) onze gevangenissen. De jongens volgen vaak geen onderwijs. Naar schatting verdwijnt zo'n 80% van hen in de criminaliteit.
Als ik daar ook nog bij optel dat 70-80% van de zonen van criminelen in het algemeen ook 'vaders vak' kiezen, dan weet je wat ons te wachten staat.
 Des te positiever is het met de vrouwen. Die grijpen hun kansen wel en doen het erg goed op scholen. Ligt daar onze hoop? Een half jaar geleden beweerde de politie dat ze de oorlog onder controle had. Maar daar geloof ik helemaal niets van. Erg jammer dat het zo gaat. Wordt er ingegrepen of wacht men totdat Nederland wordt onthoofd?