vrijdag 18 maart 2016

Emma in Avontura


moe
Vanmorgen zijn oma en opa met Emma naar Avontura gegaan. Emma wilde zo graag weer in de ballenbak. In tegenstelling tot opa, die nog pijntjes heeft van het vorige bezoek. Dit keer was het erg rustig in de speelhal. De scholen zitten vol en dus is Avontura zo goed als leeg.
Er waren een paar oma's en opa's en voor de rest jonge moeders, die blijkbaar klaar waren met het huishouden. Emma heeft geen minuut stilgezeten. Ze constant aan het klimmen, springen en glijden. Erg leuk te zien hoe ze tijdens het bezoek alsmaar losser wordt. Maar na een paar uur sloeg de vermoeidheid merkbaar toe. Af en toe even suffen en op de glijbaan gleed ze pardoes achterover naar beneden. Maar opa ving haar met zijn nog gespierde arm op. Hopelijk kan ik hem morgen nog bewegen....
dat lukt opa niet meer...
Weer thuis plofte Emma in een grote stoel om bij te komen. We gingen aan de lunch en daarna mocht ze nog even op YouTube naar Bumba en andere filmpjes kijken. Alles bedoeld om af te bouwen, klaar te stomen voor haar middagslaapje. Ik ben benieuwd hoe lang ze blijft slapen na zo'n vermoeide ochtend.