dinsdag 22 maart 2016

Denk toch na!

De politieke partij Denk!, opgericht door twee verbannen Turkse PvdA leden, is van mening dat de integratie afgeschaft moet worden en plaats moet maken voor louter Acceptatie. Dus moeten we meer begrip hebben voor criminaliteit en terrorisme en onze cultuur aanpassen? Alsof we in dit land niet al genoeg moeten slikken. Volgens mij probeert Denk! nu al de weg te effenen voor de stroom Turken, die door de EU-knieval voor Erdogan straks opgang komt.
In mei 2015 heeft Erdogan tijdens een bezoek aan Duitsland in een uitverkocht beursgebouw in Karlsruhe aan ruim 14.000 Turken schreeuwerig gevraagd : "Gaan we vanuit Duitsland een nieuw Turkije opbouwen?!" Waarop de aanwezige opgezweepte Turken luid "Ja!" schreeuwden. Erdogan zei vervolgens : "Het nieuwe Turkije moet een wereldmacht worden met ons eigen geloof en religie!" Daarna loofde en dankte hij Allah vele keren.
Een teken aan de wand voor een land dat tot de EU wil toetreden. Hetzelfde teken aan de wand geldt ook voor een politieke partij als Denk! : de Turken willen Europa veroveren! Zouden de leden van Denk! allemaal alleen een Nederlands paspoort hebben? Ze hebben in elk geval wel sterke banden met de Grijze Wolven. Het schijnt dat veel Nederlanders op die fascistische beesten zitten te wachten.....