woensdag 10 mei 2017

Wolven

Een jaar of wat geleden was er veel ophef over een dode wolf. Het was weer eens wat anders dan al die dode mussen, grijze en geldwolven, waarmee we in dit land te maken hebben. Het toen al dode beest bleek geïmporteerd en gedumpt te zijn door Polen met gevoel voor humor. De wetenschap stond in z'n hemd. Later zou er weer een wolf gesignaleerd zijn. En wederom met de nodige ophef, want er zijn mensen die dat beest graag in Nederland gevestigd willen zien. Waarschijnlijk mensen met geitjes of Roodkapjes*)
Die wolven moeten dan uit Duitsland komen. En dat gaat gebeuren, want in Duitsland zijn er al ruim 300. In Duitsland was ooit ook een flinke honger naar de wolf. Maar nu het er al 300 zijn, worden mensen wat ongerust. Wolven worden al in woonwijken gesignaleerd.
Hun aantal begint uit de hand te lopen en Polen hebben wat anders te doen, dan ze aan te rijden en vervolgens naar ons land te brengen om wetenschappers bezig te houden. Het is in Duitsland net als met al die quasi vluchtelingen. Bepaalde oosterburen stonden te popelen om die vreemde snuiters binnen te halen. Nu gebleken is dat zich onder hen ook veel wolven in de vorm van voormalige Taliban, IS en Jihad strijders bevinden, wordt men wat onrustig. Omdat de Duitse overheid stommetje speelt, nemen anderen het recht in eigen hand. Geen goede zaak, maar wel logisch.
Ik denk dat het beter is om niet al te blij te zijn met de komst van die wolven. Die beesten hebben maar één vijand en dat is de mens. Maar de Nederlandse mens is helaas van het soort 'ach wat zielig'. Die laten liever hun kids opeten dan dat ze een wolf laten inslapen. Daarom is de kans dat wolven het hier gaan overnemen erg groot.

*) linkse milieuactivisten