dinsdag 16 mei 2017

Van die dingen dus

Toen ik vorige week door een winkelstraat hier liep en al die Moederdag reclames zag, werd ik eraan herinnerd, dat ik geen moeder meer heb. Terwijl ik daar liep schoot me te binnen dat ik als kind twee moeders had. Die tweede was mijn oudste zus. Die zorgde voor ons als onze moeder ziek was. En dat was ze nogal vaak vanwege haar astma.
Dus besloot ik alsnog een leuke kaart voor mijn oudste zus te kopen. Tja, het mag best eens gezegd worden wanneer iemand anders voor je gezorgd heeft. Ze heeft immers een deel van haar eigen jeugd daarvoor moeten inleveren.
Vanmorgen kon ik zowaar weer met Chrome internetbankieren. Met IE lukte dat overigens wel, maar ik gebruik nu eenmaal Chrome als browser. De browser kreeg afgelopen donderdag kuren met betrekking tot de website van de bank. Overige sites gaven geen problemen. Vreemd.
De formatie is mislukt. Ik zou bijna zeggen :  "Hoera!" Dubbel Hoera!, want men struikelde over het immigratiebeleid. Laten ze eerst maar dat hele proces beter opzetten. De huidige ongecontroleerde instroom en de manier waarop huisvesting geregeld wordt is gewoonweg chaotisch, beangstigend en zet kwaad bloed. Daar gaan met name de linkse partijen geheel aan voorbij.
Tot slot : banken berekenen nog steeds te hoge aflossingsboetes. Het liegen en bedriegen gaat gewoon door. Helaas.