zaterdag 20 mei 2017

Avond 4 daagse

Eerlijk gezegd : niets voor mij. Veel te druk hè. Maar ja, soms krijg ik het toch op mijn heupen, zoals gisteravond. Vergelijk het maar met mijn hoogtevrees. Ondanks dat ga ik soms toch flink de hoogte in. Hetzelfde met varen. Ik ben erg snel zeeziek en toch ben ik een paar keer de boot ingegaan.... eh...
Dus ik ging gisteren op de fiets naar de Meerpaal. Ben zou er met de band optreden. Kleinzoon Tim liep met zijn school ook mee.
In eerste instantie was het vrij rustig op het plein. Onderweg had ik al de enorme sliert wandelaars met de muziek voorop voorbij zien komen. Veel straten waren afgesloten, dus ik moest wat omrijden.
Op het plein speelde de band No Stress al om de boel wat op te warmen. Ze hebben voor het evenement een paar speciale vierdaagse liedjes bedacht en gebracht. De jeugd was er erg enthousiast over.  Langzaam maar zeker begon het plein vol te stromen met de wandelaartjes en hun begeleiders. Ik denk dat de afstand voor velen erg meeviel, want ze waren nogal druk. Afmatten die hap! Haha!
Omdat de drukte alsmaar toenam ben ik maar weer naar huis gegaan. De paniekaanvallen namen flink toe en waarom zou ik mezelf nog langer pijnigen? Hoe dan ook, het was toch een leuk bezoekje.