maandag 1 mei 2017

Alleen politiek correct nieuws?

het gaat prima met de democratie-boom
VVD coryfee Hans Wiegel zei dat het fenomeen referendum gelijk staat als een bijl aan de wortel van de boom. Met die boom zal hij de democratie bedoelen. Of niet? Hans Wiegel zou ook eens uit die boom moeten komen om hem van afstand eens te bekijken. Die boom is al kaalgevreten en gekortwiekt door zijn bewoners; de dames en heren politici die hun eigen weg gegaan zijn. De naam Volksvertegenwoordiging bestaat nog, maar inhoudelijk is hij uitgehold door politieke zelfbevrediging.
Nog even en men mag enkel politiek correct nieuws verspreiden. De vrijheid van meningsuiting en die van de pers worden dus beknot. Kritische en/of realistische websites worden geblokkeerd. Als men in Den Haag vindt dat het goed is, moet de natie zwijgen, ja knikken en als makke schapen volgen. Net zoals in bepaalde landen het geval is. Landen, die we heel lang dictaturen hebben genoemd en waar we tegen optreden. Maar die landen zijn anders, zal men in Den Haag dan ongetwijfeld politiek correct zeggen.
Het nepnieuws moet verdwijnen. Maar wat is nepnieuws? Onze regering verspreid immers ook nepnieuws. Dat Haagse nepnieuws heet politiek correct nieuws. In een situatie met louter politiek correct nieuws is er geen vrouw verkracht door een asielzoeker. Er zijn dan ook geen Marokkaanse criminelen en Theo van Gogh zou nog leven, ondanks dat ie vermoord is. En zo zijn er geen hulporganisaties die met mensensmokkelaars samenwerken om nog meer 'vluchtelingen' naar hier te halen. Want ook de COA moet immers zijn gelijk krijgen?
Hoe men dan wil omgaan met mensen als Wilders, weet ik niet. Misschien wordt hij geheel politiek correct beschuldigd van spionage voor Rusland en voor de rest van zijn leven opgeborgen. En voor het overige gaat alles heel erg goed in ons landje, wat met name te danken is aan onze regering, de EU, Amerika en de NAVO. Volgens het politiek correct nieuws.
Politieke correctheid is een middel om tegen de mening en wil van de meerderheid in met verzwijgen, liegen en bedriegen, je gelijk te halen. Ik hoop dat mensen als Assad, Erdogan en Poetin tegen die tijd ons komen bevrijden van de dictatuur.