donderdag 18 mei 2017

Over banden en banden

Vanmorgen heb ik een afspraak gemaakt om ook de andere banden te vervangen. Ze drogen niet zo mooi op als menige vrouw. En afgaande op de productiedatum zijn ze wat mij betreft over de THT datum heen. Het profiel zou nog een paar jaar meekunnen. Maar ja, er is meer wat een autoband tot een veilige band maakt.
Tijdens mijn bezoekje aan de bandenboer vroeg ik of men daar ook kleine reparaties doet. Ik had eerder een monteur aan een auto zien sleutelen. Hij had de beschikking over merkgereedschap en had merkbaar verstand van zaken. Mijn indruk werd dit keer bevestigd. De monteur komt op afroep. Voor het vervangen van de beide remschijven en -blokken werd 35 euro inclusief btw gevraagd. "Hum, dat biedt perspectief", dacht ik vrolijk.
In het nieuws las ik over meneer Pechtold. Ik krijg alsmaar de indruk dat hij goede banden heeft met de islamitische wereld. Ook nu weer, want hij stelt, sprekend over een eventuele samenwerking met de Christen Unie,  niets van doen te hebben met christenen. Demonen 66.
Op de vliegbasis Volkel is een fotograferende IS strijder opgepakt. Hij was aan het werk voor een derde partij na het uitzitten van een gevangenisstraf nota bene vanwege terreur. De landelijke veiligheidsdiensten en het leger hebben wederom gefaald.