vrijdag 18 augustus 2023

Van het oostfront

Nu Boris Johnson (GB) vertrokken is, komt zijn vuile was naar buiten. Vrij snel na de start van de Speciale Operatie in 2022, besloot Zelensky alsnog met Poetin te gaan praten over de Akkoorden van Minsk. Zelensky wilde toch liever die afspraken nakomen, omdat zijn land militair gezien geen kans zou maken tegen Rusland. Poetin besloot op grond van Zelensky's voorstellen alvast troepen terug te trekken. Alleen was de clown zo onverstandig om zijn plan aan trekpop Joe Biden voor te leggen. Joe Biden stuurde daarop Boris Johnson naar Kiev om Zelensky om te praten en de strijd met Rusland aan te gaan. Met de garantie, dat Amerika en de NAVO hem zouden steunen. Zelensky zag de NAVO troepen al Oekraïne te hulp schieten en ging de confrontatie met de Russische beer aan. Helaas voor Zelensky liet Amerika / de NAVO en de EU hem militair in de steek.
Net als de kwestie Irak (Tony Blair) is het weer een Amerikaanse president en een Britse premier die veel doden op hun geweten hebben. Overigens is het een publiek geheim, dat zowel Obama als Hillary Clinton aan de touwtjes van trekpop Joe Biden trekken.
Poetin dwingt met zijn Speciale Operatie militair de afspraken / toezeggingen aan hem gedaan via Akkoorden van Minsk af. Zoals bekend heeft Angela Merkel zelf publiekelijk toegegeven, dat Minsk een vooropgezet plan was om Poetin te misleiden en Zelensky de tijd te geven militair sterker te worden.