woensdag 9 augustus 2023

Aansluiting 230 volt en tv -2-

Voor- en
Het lastige van klussen aan twee of meer fronten, dat mijn gereedschap en materialen zich op diverse locaties bevinden. Dus moest ik vanmorgen eerst even naar de loods. Daar lag een stukje geperforeerd metaal / gaas, dat ik nodig had en mijn accuboormachine.
Ik ben dit keer via de Lidl gereden, want daar zijn fietshelmen in de aanbieding. Helaas lag mijn maat (waterhoofd Large) er niet bij. Eenmaal teruggekeerd, ben ik verder gegaan met het maken van de contactdozen in het ventilatierooster. Het rooster had ik gisteren al uit de caravan getrokken verwijderd en mee naar huis genomen.
Vandaag heb ik het klusje zo goed als afgewerkt.
achterkant
Beide dozen zitten in het bestekbakje gemonteerd, dat op haar beurt aan het rooster is bevestigd. Met het stuk gaas aan de achterzijde vormt het al een solide geheel. Toch heb ik het maar even met wat polyester ingesmeerd. Steviger kan het niet.
Het klepje moest ook aangepakt worden. Er zat een barst in. Die heb ik ook maar gelijk met het polyester en een stukje gaas gerepareerd. Het rooster kan morgen weer terug naar de caravan. Daarna worden de aansluitingen gemaakt.
Ik heb gebruik gemaakt van het mooie weer. De workmate uit het schuurtje getrokken en in de zon en Fenna in de buurt heb ik staan knutselen.