vrijdag 18 augustus 2023

Bloedklontering

Al vrij snel na het toedienen van de eerste C vaccins, was er sprake van bloedklontering als ernstig bijverschijnsel. Er verschenen opvallend veel berichten en tips over het verschijnsel op het www. Maar het probleem werd toen ook erg onderschat. Sommige deskundigen noemen het ook de oorzaak van de grote oversterfte (waar de politiek geen aandacht aan wil besteden). Ondanks de vele waarschuwingen hebben veel mensen toch de experimentele vaccins in hun gezonde lichaam laten injecteren. Deel uit angst, deels om hun gewone leventje te kunnen voortzetten. Velen hebben blijvende schade opgelopen in de vorm van verlammingen en verlies van / schade aan de zintuigen (smaak, reuk en/of zicht).
Zo heeft iedereen een keus gemaakt om zich wel of niet te laten vaccineren. Inmiddels is uit de hoorzittingen in Amerika en binnen de EU gebleken, dat veel negatieve bijverschijnselen door de producenten verzwegen zijn, dat de vaccins onvoldoende getest en testrapporten gemanipuleerd zijn om z.s.m. goedkeuring te verkrijgen.
Als een medicijn echt betrouwbaar en effectief is, dan is er geen sprake van dwang, weerstand en nare gevolgen na gebruik ervan, worden artsen niet geschorst / gewaarschuwd en worden alternatieven niet verboden. Veel artsen hebben hun eed verbroken en hebben zodoende mensen leed berokkend, waaronder blijvende invaliditeit en overlijden. "Dansen met Janssen", riep Hugo de Jonge triomfantelijk.