zaterdag 12 augustus 2023

Enge wereld

Het is een enge wereld geworden. Ik merk duidelijk dat er grote veranderingen gaande zijn. Veranderingen die men geheim probeert te houden. Na de mislukte staatsgreep op wereld niveau ten tijde van het C-virus, zint men op nieuwe manieren om de mensen en de mensheid onder controle krijgen.
Het opvallende is, is dat in het recente  verleden (tot zo'n 30 - 40 jaar geleden) daarover nog openlijk gesproken / gefilosofeerd werd. Mensen als Bill Gates en Klaus Schwab behoren tot de groep rijken, die de wereld naar hun hand wil zetten. Zij beweren te weten wat het beste voor ons is.
Het is opvallend dat bij veel smerige activiteiten Amerikaans geld en/of deskundigheid betrokken is. Zoals de ontwikkeling en het gebruik van biochemische laboratoria verspreid over de wereld.
Psychopaat Gates experimenteert met muggen in Colombia. Bedoeld om ziektes te voorkomen. Ja, ja. Gates kennende, zullen die muggen ook tot andere prikactiviteiten gebruikt worden : muggen die mensen vaccineren. De computer is er immers niet sec alleen voor ons. Anderen gebruiken hem stiekem ook.
Er is al vastgesteld, dat men het MRNA vaccin via dieren naar vleesetende mensen overbrengt. Hopelijk niet in ons land. Maar de Keuringsdiensten werken ook niet meer zo grondig als vroeger en maken ook deel uit van een overheid, die onderworpen is aan hogere machten. We krijgen niet alles te weten.