zondag 13 augustus 2023

Uit het nieuws

Clown Zelensky heeft Pinokkio Rutte en zijn vriendjes bedankt voor de steun. Opzouten met die schaamteloze vertoning! Ze hebben ons landje de afgrond in gegooid. Rutte gaf wapentuig weg om elders mensen waaronder ook burgers te doden en laat eigen volk waaronder veel kinderen in armoede en ziekte wegkwijnen. Beide politici hebben bloed aan de handen van het eigen volk.
Oekraïne zal nooit kunnen winnen van Rusland. De F-16's krijgen ze ook niet, want ook die zullen in de bodemloze Oekraïense put verdwijnen. Net zoals de vele miljarden die zoek zijn.
Nu er plots zoveel aandacht is voor het regenbooggedoe is 20% meer kinderen aan de lbgthrtl+ polonaise begonnen. Dat komt natuurlijk vanwege hun woke ouders en leerkrachten.
Voormalig TK voorzitter mevrouw Arib weet nog steeds niet waarvan ze beschuldigd wordt. Vera Bergkamp (D66) houdt de lippen stijf opeen. De leugen regeert.
Men roept nu al om een vrouw als minister president. Ik denk dat veel Nederlanders de voorkeur geven aan een deskundig iemand. Als dat een vrouw blijkt te zijn : oké. Anders krijgen we van die truttige nitwits als Ollongren, Jorritsma, Bergkamp, Hermans,  enz.. Op dit moment geef ik zelf de voorkeur aan iemand zoals Lilian Marijnissen. Zij laat weten waar ze het over heeft en heeft veel meer oog voor de Nederlanders die het moeilijk hebben. En anders (ja wel) Mona Keijzer, maar niet met het CDA in haar kabinet.
Het nieuws meldt dat Oekraïne nog steeds aanvallen uitvoert. Met name op de bruggen van de Krim. Het is de Russen niet ontgaan dat de bruggen over de Dnjepr niet aangevallen worden. Zou het Oekraïens leger die soms nodig hebben? Een strategie van een komiek die oorlog voert?