zondag 20 augustus 2023

Kinderen van de schoenmaker

Hoewel ik geregeld voor anderen bezig ben, heb ik thuis ook nog een en ander te doen. Zoals het schilderen van de overkapping, waarmee ik bezig ben. Daarnaast is er een tuinhekje dat een paar rotte planken kent en een drietal paaltjes van de omheining die een wat uitgedroogde en rottende kop hebben. Ik heb decennia lang een helm gedragen, maar die koppen zijn nooit beschermd geweest en dan krijg je dat. 😅Het is misschien beter om gelijk maar alle paaltjes te gaan vervangen. De planken zijn nog goed. Het zijn drie lange en vier korte paaltjes. En dan is er nog een schutting die weer eens in de zwarte verf gezet moet worden.
Het kleine afdak aan de achterkant ga ik misschien ook aanpakken. Meer in de zin van herinrichten, zodat de spullen die daar staan wat netter opgeruimd kunnen worden.
De trap naar de bovenetage moet ook een likje verf hebben. Net als een paar deuren. Als op zolder al het kinderspeelgoed opgeruimd is, kan ik ook daar even rondneuzen om te zien in hoeverre daar nog klusjes te wachten staan. Ergo : ik heb genoeg werk in voorraad. Vervelend zal ik me niet.