dinsdag 29 augustus 2023

Gekonkel en achterklap

Wopke Hoekstra is aan het solliciteren bij de EU. Hij heeft een gesprek met het blondje van de EU, Ursula von der Leyen. Ze is zelf op louche wijze op de voorzittersstoel terechtgekomen, dus waarom Hoekstra niet? Frans Timmermans heeft ook zo z'n louche praktijken. Hij bekokstooft in een achterkamertje een positieverbetering voor een collega EU oplichter. Domme Frans vroeg de camera uit te doen nadat hij al een en ander aan zijn gesprekspartner voorgesteld had.
Mevrouw Arib wil van het onderzoek naar haar vermeend disfunctioneren af. Dat vuurtje is aan- en opgestookt door D66 annex Vera Bergkamp. He tis nog steeds niet duidelijk waarvan mevrouw Arib beschuldigd wordt, Het zal wel weer zo'n typisch linkse aanpak zijn, zoals de Democraten dat doen ten aanzien van Trump. Beide acties zijn bedoeld om de concurrentie / oppositie uit te schakelen. Als feiten en intelligentie ontoereikend zijn, komt het gekonkel om de hoek kijken om hun vals spel te verbloemen.
De nieuwe leider van het CDA doet uiteraard zeer mooi klinkende uitspraken. Ze willen de luisteraars doen geloven, alsof het christelijke van die partij nog zou bestaan. Wie naar het stemgedrag van de CDA van afgelopen jaren kijkt, concludeert heel anders. Dan ligt het accent niet op de C maar op de D van Duivels.
Rutten en Ollongren waren heel erg in hun nopjes toen zij de corrupte nazi clown Zelensky onze oude meuk (F-16's) aanboden. "Kijk ons eens gul zijn!", riepen hun Haagse tronies. Er zullen nog meer Oekraïners het slachtoffer worden van dit kabinet. Groningen, Corona, financieel economisch beleid en de Toeslagen hebben volgens dit kabinet dus nog niet genoeg slachtoffers gemaakt.
Volgens bepaalde kerken is God genderneutraal. Daar gaan ze weer. Die kerkleiders kijken te veel naar RTL4. God is een man, die zo slim is dat ie niet getrouwd is. Als men in de oude geschriften over God spreekt, heeft men het over Zijn, Hem en Hij. Maar misschien is het toch een vrouw. Misschien zijn al die natuurrampen en oorlogen de momenten, waarop ze last krijgt van haar menstruatie. 😅God beware ons!