zondag 27 augustus 2023

Hoewel...

Ik ga steeds meer geloven in dat mannetje-op-de maan verhaal. Dat schijnt elke maanlanding te filmen en naar de wereld toe te sturen. Knap dat India een maanlander van lego gemaakt heeft.
Mijn bewering dat het overgrote deel van de Amerikanen gek is, blijkt wel uit hun keuze voor Joe Biden. 😂. Nu Afrika de plunderingen en het kolonialisme van het Westen zat is, geven het Westen (natuurlijk) Poetin en Xi Jinping de schuld. Het Westen wil ons nog steeds doen geloven, dat Afrika zelf geen mening heeft. Afrikaanse leiders die voor hun land opkomen, noemen zij daarom terroristen. 
De gender gekte zal het voorstellen / introduceren met het schudden van de hand doen verdwijnen. De slip laten zakken komt ervoor in de plaats.
Ik ben maar wat blij, dat mijn nuchtere moeder mij niet heeft laten 'helpen' met hormonen en operaties toen ik als kind een keer een jurk of een hoofddoekje droeg of in haar schoenen liep. Ze was geen woke of gekke moeder.
In China is het nog enige regenboog centrum door de overheid gesloten. Het wachten is op sancties van Amerika en het Westen, zoals dat Afrikaanse landen is overkomen. Of....?
Volgens de politiek is er sprake van opwarming van de aarde. Volgens veel klimaatdeskundigen leven we in een koude periode. 
Ik weet niet beter dan dat ons landje decennia Burkina Faso geld gestuurd heeft, terwijl Frankrijk het land dankzij corrupte leiders leegplunderde en niets voor de bevolking deed. Frankrijk zet nu de 'hulp' aan Burkina Faso stil. President Ibrahim Traore reageert door te zeggen : "Burkina Faso krijgt al 63 hulp van Frankrijk en toch is het land niet ontwikkeld. Zonder Frankrijks hulp maakt het dus geen verschil. We krijgen de kans onszelf te gaan ontwikkelen." Net als in Niger willen de nieuwe Afrikaanse leiders af van de Westers corruptie en uitbuiting. Afrika ontwaakt en met haar wordt het Westen wakker geschud. Hoewel...