dinsdag 15 augustus 2023

Complottheorie?

Het nieuws meldt dat het aantal mensen dat in complottheorieën gelooft gegroeid is. Dat is vooral sinds de C-virus uitbraak. Het nieuws vertelt natuurlijk niet, hoe dat zo gekomen is. Er wordt ook niet verteld in hoeverre die theorieën wel of niet correct zijn gebleken en dus helemaal geen complotgedachtes waren.
Over het C-virus is erg veel gelogen en verzwegen. De bewering van de zogenaamde Wappies bleken telkens weer waar te zijn.  Het aantal slachtoffers van de vaccinaties is schrikbarend hoog. De oversterfte idem. Maar die waarheid wordt door de msm angstvallig verborgen gehouden. Terwijl in de VS hoorzittingen gehouden worden met afgevaardigden van Pfizer, die inmiddels veel onwaarheden onthuld hebben. Ooit waren journalisten kritisch. Tegenwoordig zijn het schapen, loonslaven die enkel de opdrachten van redacties uitvoeren.
Sinds een VVD kabinet met D66 wordt er erg veel gelogen. Mark Rutte ontkende na vragen van de FvD in eerste instantie zijn belangstelling voor het WEF. Later verschenen er foto's met Rutte, Kaag, Hoekstra en Klaus Schwab. 😅De laatste zei zelf erg ingenomen te zijn met landen als Nederland en Canada, omdat zijn WEF daar grote invloed in de regering had gekregen. Er zit dus weldegelijk een complot achter bepaalde politieke besluiten. Inmiddels weten we veel meer over het WEF. Wie zich enigszins verdiept heeft in de ideeën ervan, zal daarin een aantal politieke maatregelen herkennen.
De FvD werd toen ook beschuldigd van een complottheorie. Over het coronavirus en de vaccins hoef ik niets meer te zeggen. Dat was een fenomeen vol leugens met ernstige gevolgen voor velen die gehoor gaven aan de 'waarheid' van de overheid. Wie de algemene leugens of halve waarheden doorbreekt, wordt direct als een complotdenker beschouwd.
Pfizer claimt, dat niemand gedwongen werd de vaccins te nemen. Dan hebben ze Mark Rutte, Hugo de Jonge en de mannen en vrouwen van het RIVM blijkbaar niet gehoord : Uitsluiting, discriminatie, reisverbod, ontzeggen van toegang, niet-gevaccineerden als gevaarlijk bestempelen, vaccineren om niet dood te gaan, ontslagdreiging enz.