donderdag 24 augustus 2023

Geen eigen regels

Elk huishouden / gezin hanteert z'n eigen regels. Het komt slechts sporadisch voor, dat anderen die regels aanvechten. Meestal zijn het schoonmoeders. šŸ˜‚ Elk land heeft ook zo z'n eigen regels en wetten. Helaas menen vooral zichzelf graag democratisch noemde landen zich ermee bemoeien. Ook dat schijnt onder democratie te vallen : anderen jouw wil opleggen. Er zijn landen met heel andere regels dan de westerse. Waarom zouden die landen hun regels daarop moet aanpassen?
Op CuraƧao heb ik gezien wat dat voor gevolgen heeft. Net alsof men kangoeroes het springen wil verbieden. Ik bedoel, er is ook nog zoiets als cultuur.
Dat men homofilie verbiedt is wat mij betreft geen vreemd iets. De westerse landen zijn alsmaar 'losser' geworden in hun gedragingen. Ze maken nog steeds misbruik van minder ontwikkelde landen. O.a. door hun grondstoffen te stelen (ander woord voor slavernij, uitbuiting, misbruik enz.) en de corruptie daar te steunen. En dan ook nog hen voorschrijven wat goed en niet goed is. Totale arrogantie en hypocrisie. Het westen schrikt van huwelijken van volwassen mannen met meisjes. Is dat dan erger dan de pedofilie die in het Westen heerst? De grootste westerse schreeuwers maken zichzelf schuldig aan pedofilie.
Een Afrikaanse leider (Joshua Maponga) beweert, dat Kamela Harris hem $60 miljoen geboden heeft om de wet in zijn land dusdanig aan te passen, dat de 'regenboogbeweging' toegestaan wordt. Tja, zo erg is het met het corrupte Westen.