woensdag 2 augustus 2023

Staatsvijanden

Nu gebleken is dat de FBI (en de CIA?) nauw samenwerkt met de Democraten, is het vertrouwen in de Amerikaanse rechtsstaat verdwenen. Er gaan grapjes rond, waarin men suggereert dat Elon Musk de FBI wil kopen, maar dat de Democraten nog geen prijs genoemd hebben.
De buitensporige censuur en linkse propaganda op Twitter waren voor Musk een reden dat medium te kopen en er de bezem doorheen te halen. Niet alleen Twitter, ook andere sociale media maken zich schuldig aan dezelfde ondemocratische vergrijpen. Gebleken is dat berichten die feitelijk op de waarheid berusten structureel en massaal geweerd dan wel verwijderd zijn. Inclusief degenen die de berichten plaatsten. Alleen politiek correcte berichten van de zittende regering moeten als enige waarheid gepresenteerd worden.
Het verschijnsel komt ook naar voren als een van de maatregelen van het WEF. Bedoeld om alle mensen met de neus dezelfde kant op te krijgen.
Ook in ons landje zie ik dergelijke verschijnselen. Sommige politieke partijen willen zelfs andere gaan verbieden, vanwege een afwijkende mening over bepaalde onderwerpen. Wie het oneens is met de politiek van de regering is staatsgevaarlijk. Een verschijnsel dat o.a in landen als China, Noord Korea, Rusland en andere totalitaire staten voorkomt. Om die reden worden o.a. Julian Assange, de FvD en de omroep Ongehoord Nederland aangepakt. Terwijl zij geen leugens verspreiden. Ik heb wel erg veel onwaarheden en halve waarheden van de NOS gelezen en gehoord. Dat is geen probleem. Hetzelfde geldt voor zenders als RTL4 en SBS6. Zij komen ermee weg, omdat ze politiek correct zijn.
Voor mij is het dus andersom : de lieden die zich met dit soort ondemocratische praktijken bezighouden zijn de staatsvijanden. Daar moeten we van af. Op een democratische manier.