maandag 31 oktober 2016

Things to do

Op aanraden van Sonja heb ik mijn klussenlijstje maar even bijgewerkt. Er stond nog een aantal zaken op, dat na de handdoek-grap is komen te vervallen. Hoera!
Op dit moment is het lijstje gevuld met : de koppeling van de motor controleren; de zolder witten; helpen bij het maken van een vliering; een lamp voor iemand ophangen; de startmotor van de camper laten vervangen; een rolvloertje maken in de camper (onder het vaste bed, zodat de bagage gemakkelijk toegankelijk wordt; trek maar aan het touwtje en de boel komt naar je toe); roestbestrijding onder de camper; de tv aan een beugel ophangen en de tuin doen.
Woensdag gaan we naar de Milieustraat om een oud bankstel te lozen. Gisteren (ja, op zondag) is het nieuwe bezorgd. Ik moet zeggen dat het nieuwe bankstel nogal uitnodigt tot langdurig ontspannen. Er zitten van die uitklapbare beensteunen aan, zodat je zo goed als kunt gaan liggen. Als ik eenmaal ga zitten, dan...  De zit is wel wat hoger dan die van het oude. Fenna en Tom zijn niet zo voor dit soort veranderingen.