vrijdag 14 oktober 2016

Anti Islamisering

een antennemast in je tuin mag niet, een raket wel
Steeds meer politieke partijen beginnen op te staan tegen de islamisering van Nederland. Dus de moskee verdwijnt uit het rijtje van molens, tulpen en klompen. Politici halen nu de krenten uit de PVV pap om kiezers te lokken. Niet alleen het getoeter vanaf de minaret van menig moskee, zelfs de bouw van zo'n gebedshuis moet verboden worden, zo klinkt het. Laten we eerlijk zijn, als men in ons land een huis wil bouwen, dan moet het passen in de omgeving. Keurig integreren met de rest. Die eis heeft voor de moskee nooit gegolden. Uit angst? Of gemakzucht? Of toch weer die overdreven overgevoeligheid?
In menige gemeente mag de kerkklok niet meer luiden. On- en andersgelovigen willen rust en uitslapen in het weekend. Logisch. Kerk- en moskeegangers weten heus wel wanneer en hoe laat de dienst begint. Dus dat lawaai is nergens voor nodig. Een vrolijk deuntje overdag is nooit weg.
Volgens Rutte moeten immigranten zich aan de grondwet houden. Haha! Dat moet iedereen toch? Nee, immigranten moeten zich ook aan onze zeden en gewoonten aanpassen, meneer Rutte! Wat ze thuis doen mogen ze zelf weten.
Of dit werkelijk allemaal gaat gebeuren is nog maar de vraag. Het is immers verkiezingstijd.
In Duitsland heeft een Syrische terrorist, die onder streng toezicht stond, zelfmoord gepleegd. Volgens de westerse God komt hij in de hel, volgens de Arabische is ie door Allah geroepen. Om beide geloven niet voor het hoofd te stoten wordt de terrorist in Syrië begraven.