donderdag 13 oktober 2016

Opgeruimd staat netjes

Het is merkbaar dat er een eind komt aan de regeerperiode van dit kabinet. Vooral de regerende partijen weten opeens wat er had moeten gebeuren. Een sufferd die daar als kiezer straks zal intrappen. Men wil de criminaliteit harder aanpakken, de asielzoekers op een verantwoorde manier toelaten en opvangen en...... de oudjes mogen tot zelfdoding overgaan! Ik zie dat laatste wetsvoorstel als volgt.
Het zal de laatste ingreep zijn om van al die ouderen af te komen. Afgelopen regeerperiode is flink gewerkt aan het verwaarlozen van de ouderen. De zorg werd afgebouwd, de voorzieningen verdwenen, de kosten stegen en de pensioenen werden verlaagd. Veel ouderen zijn zodoende door de
regerende politieke partijen, waaronder de quasi sociale PvdA, in een uitzichtloze positie gemanoeuvreerd. Met gevolg dat relatief veel ouderen uit het leven willen stappen. Maar voor dit kabinet was dat nog niet genoeg. Het heeft ter afsluiting van de kaalslag nu ook zelfdoding voor ouderen voorgesteld. Na een nuttige bijdrage aan de maatschappij, afgeserveerd worden gaat menig oudje niet in de koude kleren zitten. Zelfdoding scheelt het kabinet weer veel geld en er komt weer een plekje vrij. De maatregel sluit mooi aan bij het verplichte donorschap, dat het kabinet onlangs heeft doorgedrukt. De aasgieren van Alexander Pechtold wachten handenwrijvend op de organen van de baby-boomers. Het wachten is op een infuus, drankje of pilletje met een stof die alle organen vergiftigd en zo onbruikbaar maakt. Of ik dit alles zelf geloof? Nee.