pepesan maken |
Vandaag ben ik alleen thuis. Dat heeft niets met Dierendag te maken hoor. Ik kook vandaag voor mezelf. Ik wilde iets eenvoudigs maken en dacht aan iets wat ik al een tijd niet gegeten heb : bruine bonensoep. Maar ja, ik had geen zin om uitgebreid te gaat staan koken. Dus op naar de super voor een blik (schreef hij schaamteloos).
wacht op de tomatenpuree |
De rest van de ingrediënten (knoflook, uit, wat perper, zout en natuurlijk rawit (zeer hete perpertjes) en tomatenpuree) hebben we in voorraad. Ik heb in wat olie de knoflook met de fijn gesneden ui gebakken. Daar deed ik een paar fijn gewreven (Tjobeh) pepertjes bij. Hoe heter, hoe beter. Toen de tonijn toegevoegd met wat zout, peper en tomatenpuree. Da's toch gemakkelijk?
De hete vis die ik gemaakt heb kan ik zowel vanavond bij de BB met R als op de dagen erna op een broodje eten. Niet zomaar een broodje, maar zo'n pistolet natuurlijk! Desnoods zelf afgebakken.